FRYSTORKAD MAT, SMARTA TIPS

Frystorkad mat, smarta tips + rabattkod

Öka energin, storlek på portionerna och variera smaken | Kursen skapad av: Eric Tornblad
Gå denna gratiskurs!
Magnus Hellman

Maria Flink

Bra tips! Men saknade lite av miljötänket. Blir väldigt mycket onödig plast om man ska packa om eller klippa till påsar i mindre storlekar. Tipset där borde ju vara att man ska klippa smart för att få ut fler påsar av en och samma.

Eva-Britt Kemmer

Frystorkad mat,smarta tips rabattkod

Magnus Hellman

Maria Flink

Bra tips! Men saknade lite av miljötänket. Blir väldigt mycket onödig plast om man ska packa om eller klippa till påsar i mindre storlekar. Tipset där borde ju vara att man ska klippa smart för att få ut fler påsar av en och samma.

Eva-Britt Kemmer

Carl Andersson

Björn Portström

Bra

Bjarne Eliasson

Jättebra mycket som jag inte visste

Ellen Gunnar

Maria Rosenlind

Niklas Mäntylä

Mattias Arousell

Bra tips och råd, speciellt att packa om maten och tillföra mer energi

Eva Ahlberg

Andreas Johansson

kan rekomendera!

Odile Nielsen

Eric Tornblad
Eric Tornblad
Författare och friluftskock

Om kursrsskaparen

Författare till böckerna Torka mat och Fjällmat (Calazo förlag). Hängiven friluftsmänniska som har många tältnätter, skiddagar, vandringar och kajakturer bakom sig. Grundare av e-butiken www.friluftsmeny.se.

Kursen ges i samarbete med Friluftsmeny.se


I den här kursen lär du dig flera smarta knep om frystorkad mat:

  • För att få mer energi
  • Öka storleken på portionerna
  • Olika sätt att variera smaken genom olika kryddor
  • Packa om mat för mindre vikt och avfall
  • Hur du enkelt bygger en värmepåse för snabbare tillagning och varmare mat


Kursinnehåll

7 Videor
15 Texter
0.5 hrs