Torka kött, kyckling och fisk i ugn/varmluftsugn - WEBBKURS

Torka kött, kyckling och fisk i ugn/varmluftsugn

Säkra metoder och enkla tekniker för ugn & varmluftsugn | Kursskapare: Eric Tornblad
Testa utan kostnad Köp 29,00 kr

Kursinnehåll

10 Videor
5 Tester
37 Texter
1 Ladda ner
2.0 hrs

* Denna kurs är för dig som vill lära dig att torka kött i ugn eller varmluftsugn - kursen finns för torkugn här

Efter att du gått denna webbkurs kan du torka olika typer av kött, kyckling samt fisk. Ät som snacks eller använd till friluftsmat. Du får lära dig enkla metoder som verkligen fungerar. Metoderna som presenteras i kursen är säkra. Kursen innehåller video, bilder, text, frågor och uppgifter.

Denna kurs är ett utdrag ur den Kompletta kursen om att torka med ugn/varmluftsugn

Se innehållet i denna kursen nedan!

Eric Tornblad
Eric Tornblad
Författare och friluftskock

Om kursskaparen

Författare till böckerna Torka mat och Fjällmat (Calazo förlag). Hängiven friluftsmänniska som har många tältnätter, skiddagar, vandringar och kajakturer bakom sig. Grundare av e-butiken www.friluftsmeny.se.

Kontakt: eric at friluftskurser.se