Torka kött, kyckling och fisk i torkugn - WEBBKURS

Torka kött, kyckling och fisk i torkugn

Säkra metoder och enkla tekniker för torkugn | Kursen skapad av: Eric Tornblad
Testa utan kostnad Köp 29,00 kr

Kursinnehåll

9 Videor
5 Tester
36 Texter
1 Ladda ner
5.0 hrs

* Denna kurs är för dig som har en torkugn (kallas även mattork) - kursen finns även för ugn/varmluftsugn här

Efter att du gått denna webbkurs kan du torka olika typer av kött, kyckling samt fisk. Ät som snacks eller använd till friluftsmat. Du får lära dig enkla metoder som verkligen fungerar. Metoderna som presenteras i kursen är säkra. Kursen innehåller video, bilder, text, frågor och uppgifter.

Detta är ett utdrag ur den Kompletta kursen om att torka med torkugn

Se innehållet i denna kurs nedan!

Eric Tornblad
Eric Tornblad
Författare och friluftskock

Om kursskaparen

Författare till böckerna Torka mat och Fjällmat (Calazo förlag). Hängiven friluftsmänniska som har många tältnätter, skiddagar, vandringar och kajakturer bakom sig. Grundare av e-butiken www.friluftsmeny.se.

Kontakt: eric at friluftskurser.se