Du är så kunnig och så snabbt plockar fram svar på alla frågor. Många detaljer som jag redan visste fick jag bekräftat, lika många var nya. Känns otroligt kunnigt, erfaret, gediget, rutinerat.
Bra med bredden för mig som nybörjare. Superbra organiserat, indelat i ämnen. Jättebra respons på frågor.
Du klämde in hur mycket som helst på två timmar! Jag gillar även när du talar om principer isf "bara recept", dvs mer förståelse så att man kan hitta på själv. Bra att du visade många olika exempel.
19.00
Hej och välkomna!
(Mitt första webinar)
Vad vi kommer prata om
Varför smart med snabblagad mat
19.10
RÅVAROR ATT KÖPA & TORKA
Om att torka mat, kort introduktion (video)
Smarta råvaror från mataffären
Vad är värt att torka själv?
Olika torkade råvaror
19.20
KOMPONERA MÅLTID & MENY
Hur man bygger en måltid (video)
Hur mycket energi går åt?
Hur man gör en meny med variation
Vegetariska alternativ & rätter
Väldigt lätt mat!
19.40
SMAK & KONSISTENS
Smaksättare som lyfter (bl a eget buljongpulver)
Höj smakerna: rosta, röka
Hur man får en bra konsistens
19.50
5 min paus
19.55
MÅLTIDER
Om frukostar
Om luncher
Om middagar
Om efterrätter
20.10
KÖK & BRÄNSLE
Olika kök, med fokus på lättviktskök (video)
Diskussion
Spara på bränsle på turen
20.30
PACKA MAT
Vacca (video)
Hur du packar maten
20.40
ISOLERPÅSE
Hur man gör en isolerpåse (video)
Diskussion
20.50
TILLAGA MATEN
Olika sätt att tillaga: påse, gryta, mugg mm
Tider tillagning
21.00
VATTENRENING (ev skickar jag länk till video efteråt)
Kort intro (video)
Diskussion
Författare till böckerna Torka mat, Fjällmat,Eldmat och Snabblagat på tur. (Calazo förlag). Hängiven friluftsmänniska som har många tältnätter, skiddagar, vandringar och kajakturer bakom sig. Jag håller löpande kurser, workshops och webinarer om friluftsliv och friluftsmat. Driver e-handeln torkamat.se. Du kan köpa mina böcker signerade på torkamat.se.